DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Friday, August 29, 2014

Tali temali..Secawan Kopi....


Assalamualaikum para sahabat WebBlog Rahsia Alam yang diRahmati Allah...."Sehat dan Hebat" buat para sahabat pengasas Doakan...terlebih dahulu, ingin pengasas rangkapkan dengan ucapan..selamat maju-jaya dan dipermudahkan segala urusan harian kepada semua. Kebelakangan ini, pengasas amat sibuk dengan urusan Dunia dan Akhirat, tidak kurang juga dengan urusan "Mr. Mama"..hehehe...maklum la...dapat rezeki yang besar dari Allah...Alhamdulillah...Dengan limpah tempahan dari para sahabat semua..membuatkan waktu pengasas agak terhad dengan upload paparan terbaru untuk tatapan para sahabat semua...dan,

Pengasas sarankan kepada para sahabat yang mahu menempah barangan dari asas kayu dan ingin melihat contoh-contoh pembuatan.." Sila rujuk pada paparan-paparan sebelum ini".."ada lebih dari 4000 posting yang telah di-upload oleh pengasas sedari tahun 2009-hingga kini..ada berbagai maklumat..para sahabat yang berminat untuk menempah barangan..boleh membuat rujukkan dan terus menghubungi pengasas ditalian 019-3387074..SMS/Whatsapp....di Facebook add friend " Ahmad Muhammad Abdullah" dan boleh berhubung melalui "Messenger"...InsyaAllah...Alhamdulillah...Aminnn..