DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Wednesday, October 2, 2013

Pemberitahuan Umum...Tempahan dan PertanyaanAssalamualaikum para sahabat Webblog Rahsia Alam..

Agak lama juga para sahabat menantikan post-post terbaru. Pengasas agak sibuk kebelakangan ini sehinggakan tiada peluang untuk memaparkan posting produk barangan buat tatapan para sahabat. Untuk pengumuman, para sahabat boleh menghubungi secara terus dengan Saudara Faizi (013-215-9735) atau saya sendiri (019-338-7074)  untuk sebarang pertanyaan atau tempahan. Bahan-bahan terbaru juga sedang diproses untuk tatapan para sahabat dengan kemantapan dari sudut maklumat teras-teras serta perkara-perkata yang bersangkutan, Insya'Allah segala kemampuan atau apa jua tiada geraknya hanya melaikan dengan Allah sahaja...Kami di Webblog Rahsia Alam hanya berusaha. Bagi memastikan segala perhubungan dengan para sahabat yang menempah atau membuat sebarang pertanyaan bagi produk-produk yang diminati...SMS atau Hubungi secara terus dengan penama serta nombor talian yang dipaparkan. Ada kalanya talian SMS atau hubung terus tidak dapat dijawab dengan segera oleh kerana kesibukkan, Insya'Allah...ianya akan dijawab dengan segera jika tiada aralnya....Insya'Allah...Alhamdulillah...Terima Kasih para sahabat sekelian.