DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Thursday, May 9, 2013

Tasbih Amanah...Tempahan Sahabat..Ini adalah Olahan Tasbih Buatan Tangan oleh pengasas..Pembuatan yang paling cepat yang pernah dibuat oleh pengasas dan yang paling panjang dari sudut ukuran diantara tasbih-tasbih yang lain...hampir 12 jam dan berhenti seketika untuk makan dan sebagainya yang wajib..hehehe..Kenapa dengan Nama Tasbih Amanah..ini kerana ianya adalah Amanah dari Penempahnya..dan kenapa pula ianya dibuat "dengan Pantasnya pula"..ini kerana, tasbih yang dihantar kepada beliau sebelum ini tidak menepati ciri-ciri Spesifikasi yang ditempah dimana Tasbih tersebut perlu memiliki Anak Tasbih sebanyak 10 Butir...adus..ini kesilapan pengasas kerana memantau PRU13 punya pasal la..sampai lupa..tetapi tidak mengapa..apabila satu-satu kesilapan itu berlaku, tidak semestinya kesilapan seterusnya akan diteruskan...maka, pengasas tetap dengan Slogan yang pengasas telah nyatakan..Pembuatan yang tidak mengikut spesifikasi penempah, maka ianya akan diganti Sepenuhnya secara percuma..manakala barangan yang dihantar pula, tidak perlu dikembalikan..ianya adalah hadiah kepada penempah tersebut...tetapi bukan sebagai Rasuah tau...ianya adalah tanda Persahabatan...Alhamdulillah..Tasbih ini telah disegerakan melalui POSLAJU kepada Beliau..Terima Kasih POS Malaysia....Alhamdulillah..