DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Wednesday, April 24, 2013

PRU13....Cincin ni bukan lah yang ditempah oleh mana-mana calon parti untuk PRU13...cuma kebelakangan ini pengasas terlalu sibuk tak buat aper-aper..hehehehe..sebenarnya ada banyak tempahan yang dibuat secara "Tempah dan terus Ambil" so tak sempat nak berposing dan dipaparkan didalam Blog. Ramai betul para sahabat yang berhubung dengan pengasas dan bertanya.."Lama tak update Blog"...kata saya...ada kalanya, masa perlu juga dibahagikan dengan Keluarga dan Diri Sendiri...kalau dah asyik dengan kayu serta besi...jawabnya payah ler....update atau tidaknya, tidak semestinya satu-satu blog tu terus berkubur. Melainkan jika kita ada "tukang buat" sendiri dan kita boleh membuat update secara berterusan..apakan tidaknya, kita lah yang bertukang, kita lah yang mengambil tempahan dan berbagai lagi...Contoh gambar barangan yang telah siap kebanyakkannya dihantar melalui Khidmat "MMS" kepada penempahnya. Ada kalanya juga ianya dipaparkan didalam Blog....InsyaAllah, jika berkesempatan, pengasas akan memaparkan barangan pembuatan yang terbaru didalam blog Rahsia Alam...InsyaAllah..Alhamdulillah..