DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Saturday, April 27, 2013

Perhatian Buat Sahabat yang telah menempah Barangan dari Blog Rahsia Alam....


Salam Sejahtera para Sahabat Blog...

Pengasas biasanya mencatatkan Tempahan melalui Kertas..tetapi bila nak biasakan diri dengan Smartphone...jadi bingung la pulak...maklumlah kita ni asalnya orang susah...baru nak belajar kot-kot boleh jadi efisien lagi dengan Teknologi Terkini..tup-tup..bila dah terlampau pandai sangat, tekan sana...tekan sini..haaaa jawab..padan muka aku...Factory Reset...huwaaaaaa...abis semua kena erase SMS habis hancusss...nasib baik No Contact dah buat backup..

Buat Para sahabat-sahabat yang telah menempah dan yang telah membuat pembayaran untuk beberapa Barangan dari Pengasas..Diharap dapat menghantar Kembali Nama penuh serta Alamat kepada Pengasas Ditalian 019-3387074..Mohon Maaf Kepada Para Sahabat...Silap Teknik..