DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Tuesday, April 3, 2012

Tasbih 33 jenis teras dan Kayu dan 45 Jenis..Tempahan

33 Jenis Kayu dan Teras untuk Tasbih 33 Butir Tempahan Sahabat yang baru siap...


Pembuatan Tasbih dari Blog Rahsia Alam adalah unik dari sudut pembuatan dan ianya tidak sama. Ini kerana Pembuatan adalah mengikut gerak rasa dan bukan mengikut nilai isi poket.
Ini pula adalah biji tasbih yang digabungkan dengan 45 jenis teras dan kayu bagi pembuatan jenis 99 biji tasbih...diharap sahabat yang menempahnya bersabar sedikit...tempahan kena ikut que la bro..Alhamdulillah, Terima Kasih buat para sahabat yang menempah Tasbih dari Blog Rahsia Alam dengan Pilihan jenis-jenis teras yang menjadi lurutan Zikr....walaupun Pengasas memiliki beberapa Mesin Pelarik, tetapi, mesin tersebut hanyalah untuk memutarkan kayu sahaja dimana pembentukkan biji tasbih adalah dengan 100% menggunakan tangan....payah tu bro...tapi kan Allah tu ada ...Yang Maha Best la seperti yang selalu saya kalamkan...lalu, dipermudahkannya.....