DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Wednesday, February 22, 2012

Fosil...Tah Berapa Juta Tahun Punya Daaa

Yang telah membatu...Pengasas baru menerima jenis-jenis barangan yang telah menjadi Fosil..Apa pula jenisnya..Pengasas masih lagi mengkajinya. Ada dari jenis Kayu, Ambar dan Berbagai lagi jika nak dihuraikan..tetapi harap bersabar. Pengasas telah mencanai beberapa Butir dari yang asal sehinggakan Kulit Jari menjadi Nipis..Keras yang amat...Potong batu Meteor pun tak sekerasnya..Malah Besi pun lagi senang...tetapi bila dah dipotong dan dicanai..mak aiii..Cantiknya..dah macam Mani T-Rex pun ada..dan macam Kuih Bengkang dah jadi Batu pun ada..Walau bagaimana pun, Batu-batu ini bukanlah dari Alam Sebelah...tetapi dari Alam Zaman dulu kala..paling cekai pun melebihi 2 Juta Tahun...cuma la ni, ianya telah berada didalam Blog Rahsia Alam dan yang paling pentingnya...Ianya Untuk Dijual.....hehehe..kaya...kaya...kaya...kaya..Allah Maha Kaya..