DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Tuesday, January 17, 2012

Allahu...Luka Lagi...Fadilat Raja Kayu Putih

Kekadang tu, bila berhati-hati sangat pun payah juga..kalau dah nak kena tu..kena la jugak.


Kalau saja-saja nak lukakan diri kerana nak jual barang..tu bodoh namernya..tetapi jika tidak sengaja..ambil kesempatan la. Jika terluka, ambil sepotong Raja Kayu Putih dan tekapkan terus kepada tempat luka tersebut. Raja Kayu putih akan melekat serta menyerap darah dari luka dan mengering.
Tekapkan selama satu-dua minit...kekadang tu Raja Kayu putih akan melekat terus. Tengok pada keadaan luka..Kalau luka yang terbarai..Pergilah ke Hospital, luka yang barai akan bertangkup kembali dengan Jahitan..huhuhu.


Raja Kayu putih yang melekat pada kesan Luka..


Apabila kering..Raja Kayu Putih akan jatuh dengan sendiri..tetapi ada kalanya, tak perlulah tunggu ianya jatuh..cukup jika ditekapkan selama 10-20 minit...InsyaAllah, Luka akan sembuh dalam masa yang telah ditentukan Allah..bukan baik terus tau..jangan salah paham.Fahammmm.