DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Saturday, December 24, 2011

Tasbih Tempahan Sahabat

Tasbih 33 butir..teras gabungan Gemunggal Bukit, Teras Inai, Teras Kelor, Teras Kemuning Hitam, Teras Laka, Teras Kemuning Emas dan Teras Kayu Apa.


Tasbih 33 butir gabungan dari Buluh Tumpat, Teras Laka, Teras Kemuning Hitam, Teras Kemuning Emas, Teras Laka, Teras Kelor, Teras Gemunggal Bukit, Kayu Gaharu dan Teras Kayu Apa.
Yang ni Tasbih 99 gabungan dari jenis Teras Gemunggal Bukit, Teras Kelor, Raja Kayu Putih, Raja Kayu Merah, Raja Kayu Damar Minyak, Teras Kemuning Hitam, Teras Laka, Teras Beluru, Kayu Tas Jantan, Kayu Tas Betina, Teras Penawar Hitam, Kayu Pine Cypress, Teras Semeru, Teras Kemuning Merah dan Bujang Kalak..yang ni tempahan member dari Kuching...jenis yang 33 butir tu pulak..kengkawan dari Kuala.