DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Friday, July 29, 2011

PEMBERITAHUAN...

Salam Sejahtera buat para Sahabat semua. Jika para sahabat yang cuba menghubungi talian 019-3387074 dan jika tiada reply, adalah lebih baik menghubungi pengasas melalui talian 0192563074. Ini kerana Mobile-Phone tersebut tersampuk dengan bebatu yang ada termasuklah sejenis batu yang sebelum ini dipaparkan didalam blog sebagai batu meteorite. Maka Mobile-Phone tersebut telah dihantar berubat dengan Pakar Bomoh yang bernama Zitron. Bila Pengasas bertanya pada bomoh tersebut..katanya, huiyo ta tau wo, mana pernah jumpa ini macam punya sakit..takpa kita kasi yampi nengok..So buat para sahabat semua. Sms atau menghubungi terus kepada talian 019-2563074 untuk pelbagai urusan, InsyaAllah, apa bila talian yang tengah sakit tenat tu dak ok nanti, akan pengasas umumkan..InsyaAllah..

Wassalam...Pengasas Blog Rahsia Alam