DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Thursday, June 16, 2011

Bahan Pembuatan..Cincin Perak Permata Pendekar Gempur

Cincin Perak bersaiz 22 empat segi yang ditempah..corak simple.


Bahan-bahan dari Paku Ladam Lama/Batu Petir/Besi Badar/Hematite/Tiger Iron/Puting Patah Keris Lama/Puting Parang 13 May/Gelang Tembaga Tongkat Lama dan Bahan Utama dari Syiling Purba Timah Hitam.
Buntat Bumi


Tembaga Gong Pecah
Kersani Kuning atau lebih dikenali sebagai Pyrite. Pembuatan bahan campuran yang diberi nama sebagai Permata Pendekar Gempur memiliki Fadilat Pembinasa jika tidak kena dengan gayanya, cuma jangan disalah guna dengan pembawaan niat dihati serta perlakuan diri....cincin permata pendekar Gempur ini adalah tempahan dari seorang sahabat. Pembuatan Cincin Permata ini amat terhad disebabkan oleh bahan-bahannya. Tempahan hanya diterima melalui SMS kerana...kena check la dulu kut-kut masih ada lagi....hehehe.