DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Monday, May 2, 2011

Akar Teras Penawar Hitam...Black Healer..

Ada seorang sahabat yang berkunjung ke kediaman pengasas baru-baru ini dan bertanyakan tentang Black Gold...Emas Hitam tu Bro...setahu saya Black Gold selalu dikaitkan dengan Teras Gaharu yang berwarna Hitam...tetapi Sahabat tersebut membawakan senaskah maklumat yang dikaitkan dengan Black Gold ini adalah dari Spesis Penawar Hitam..


Ada beberapa sahabat pengasas yang amat prihatin pada teras akar penawar hitam yang didalam simpanan pengasas dek kerana terasnya yang begitu Solid molid. Tidak seperti teras penawar hitam yang lain didalam simpanan pengasas yang selalu retak kerana terlalu keras dan ianya adalah lumrah, jenis spesis teras penawar hitam kebanyakkannya selalu retak pada pusar tengahnya, sama jugalah yang terjadi dengan teras kemuning hitam..tak boleh nak buat kira...tetapi fadilat penawar yang dimiliki oleh teras penawar hitam begitu tinggi...banyak petua dari orang-orang lama menyatakan bahawa teras penawar hitam melebihi dari fadilat yang dimiliki oleh teras kemuning hitam...wallahu...yang aku tahu..penawar hitam dan kemuning hitam...berwarna hitam...warna hitamnya pula lebih hitam dari kulit mamat negro yang banyak buat hal kat Negara kita nihh....