DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Monday, March 28, 2011

Hilang Tensen jap...dapat idea baru....

Masa Khadam aku padam, kerja aku pun terbantut jap...maka aku pun membakar lah Bukhur yang ada bagi mendapatkan Idea untuk mengantikan Khadam aku yang padam sebab terlebih keje ober time...la ni dah dapat dah si Khadam baru dari Italy untuk menjalankan Amanah Para sahabat bagi pembuatan Tasbih...Alhamdulillah..Benar Kata orang tetua dulu...dengan membakar Bukhur yang berkualiti, bauan darinya dapat meredakan serabut dan tekanan serta idea-idea baru mendatang bagaikan asap bukhur yang dibakar...tetapi ada la kawan aku tu..dia kata...aloo brader, ente bakar bukhur ke atau bakar rumah ni???...mana taknya, asap Bukhur dah naik satu rumah macam asap hutan terbakar......tetapi aromanya...mak aiiii sodap wehhhh....so, tak kesah la...janji amanah para sahabat dapat diteruskan...InsyaAllah, Alhamdulillah..