DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Friday, March 4, 2011

Cincin Tempahan Istimewa..Permata Pendekar Gempur..

Sekali tengok dah macam permata Besi Kersani Gred A daaa...macam Besi Stainless Steel..hehehe.

Yang nampak macam Stainless Steel tu adalah dari Leburan Cecair Syiling Lama Timah Hitam dan didalamnya terkandung bahan-bahan yang agak pelik dan pernah dibuat saya..tapi tak dibuat dek orang lain...hehehe.


Disebabkan oleh permintaan seorang sahabat baik kepada Pengasas, beliau mahukan Kandungan Bahan Permata Pendekar Gempur ditambah perisa dengan kayu Buje Galak dengan Teras Larak Salah..tu yang pelik tu..tetapi kalau dah sahabat yang meminta ianya dititipkan..Apakan dayanya saya...melurutkan ajer laaa,...Bahan Dalaman Permata ini Gabungan dari Kayu Ibol Tunggal (Rona Halus), Teras Larak Salah (Teras Hitam), Puting Patah Keris Lama, Puting Parang 13 Mei, Batu Petir, Batu Meteor, Tembaga Gong Pecah, Batu Buntat Bumi, Hematite, Batu Leleh, Tahi Besi, Pyrite, Paku Ladam dan Batu Tiger Iron..Cantumannya pula dari Cairan Timah Hitam..Permata jenis ni kena tempahan Istimewa..dan memakan masa sedikit dari segi pembuatannya...Kena Hubungi dulu kalau berminat...Melecur tangan beb...panas terkena api...huhuhuhu...