DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Wednesday, February 9, 2011

Tempahan Permata Gempur Siap dengan Ikatan Perak Saiz 16/17

Permata Pakaian Pendekar Gempur ini siap diikat dengan Cincin Kendi Bungkus tempahan khas yang bersaiz 16/17 bagi peminat yang bersaiz sederhana...
Fadilatnya seiring dengan nama permata ini..tetapi jangan lah ianya diuji-uji macam uji bom nuklear...bende macam ni kena ada fahaman yang berlandaskan Agama yang kukuh..kalau tak nanti tersasar pegangan pula...bab tersasar ni ..saya tak tolong Tanggung...sendiri tanggung la..hehehe..walau bagai manapun ..hanya jauhari yang menikam manikam..tak pandai tikam kalu...kena tikam lerrrr....huhuhu..maksudnya..yang tahu dan yang faham sahaja yang menempah permata sedemikian...Pandangan permukaan Permata...sendiri la buat telaannya...bukan main planning buat..dah jadi macam tu...maka jadilah cam tu...Tempahan Permata jenis ni..terbuka untuk tempahan baru..