DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Monday, February 7, 2011

Permata 15 Jenis Kayu dan Teras (Ikat Cincin Tembaga Syiling RM1)

Ikatan Cincin dari Leburan Syiling lama RM1 bersama-sama Gabungan 15 jenis kayu dan teras.

Permata Bersaiz kecil dimana gabungan adalah dari jenis Raja Kayu Putih/Raja Kayu Merah/Kemuning Emas/Kemuning Hitam/Raja Kemuning/Kemuning Merah/Kemuning Kuning/Teras Laka/Teras Kelor/Teras Keluat Merah/Teras Delima/Penunduk Penawar Lima/Penunduk Kuning/Penunduk Bukit dan Teras Asam Jawa.

Tempahan Masih terbuka bagi Permata 15 jenis Kayu dan Teras, tetapi ikatan cincin tidak tertakluk kepada jenis tembaga Syiling RM1 sahaja, ianya juga didatangkan dengan ikatan Steel dan ikatan Perak....Cincin yang dipaparkan adalah tempahan sahabat yang telah menempahnya dalam belian Pukal. Sila hubungi Pengasas untuk tempahan yang lain. InsyaAllah