DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Thursday, January 20, 2011

Tempahan dan Pembuatan..masih diteruskan..

Pengasas Blog agak kesibukan sedikit kebelakangan ini dek kerana selalu Out-station bagi mendapatkan bahan terbaru dan juga bagi mendapatkan jenis-jenis kayu dan teras yang masih tiada dalam Koleksi Simpanan. Selain dari sibuk memenuhi Permintaan Para sahabat Blog yang setia untuk barangan Raw (Bahan Asli), Pengasas juga sibuk memproses Tempahan Teras dan Kayu yang ditempah oleh para peniaga Barangan Mistik dan Berfadilat dalam bentuk permata dan Tasbih serta Tongkat.

Ini adalah sebahagian dari Tempahan Permata Teras yang masih belum dipolish lagi...kadang-kadang tu ada Tempahan yang tak sempat di buat posting mengenainya..InsyaAllah, Pengasas akan cuba memenuhi Paparan-paparan Tempahan Bulanan yang dibuat oleh Pemborong dan juga para sahabat didalam Blog Rahsia Alam...InsyaAllah.