DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Monday, January 3, 2011

Sabun Herba...Semula-Jadi

Sample sabun Herba ini diperolehi dari seorang Professor (sahabat Pengasas) yang membuatnya, cuma bahan-bahannya menjadi Rahsia dek kerana..(Maklumlah Bisnes Bro sapa mau kasi tau)..aku pun jenuh nak dapat tau cara pembuatannya..cuma katanya, kalau saya ambil banyak-banyak untuk dipasarkan..baru beliau bagi tau dengan nama bahan-bahannya...cuma buat masa ni beliau baru membuatnya untuk beberapa syarikat diluar negara..

Setelah saya mencuba sabun herba ini, ternyata benar sekali..buih yang tidak banyak..kadar P.H yang seimbang, dan yang paling penting..tiada penggunaan bahan kimia buatan..cuma bahan kimia semulajadi dari bahan-bahannya..


Sabun-sabun ini telah saya tempah dari beliau untuk percubaan dari Jenis: Sabun Gaharu/Sabun Cendana/Sabun Rose/Sabun Lavender dan Sabun Bidara..kata saya ..kenapa tak jual sabun Lux...katanya..itu komersial..yang saya buat adalah adunan herba untuk kegunaan Khas..yang ada-ada tu banyak kimia buatan...bila pakai kat muka...kulit muka jadi kering..kalau pakai yang ni, kulit lebih lembut dan lembab secara semula-jadi...Harganya pun tak mahal..kalau sesiapa nak order..kena tunggu kalau saya dah ada stok percubaan dahulu..InsyaAllah