DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Thursday, January 20, 2011

Pemberitahuan Kepada Peminat Blog

Assalamualaikum..

Kepada Peminat Blog Rahsia Alam, Pengasas Blog agak sibuk semenjak kebelakangan ini bagi memenuhi permintaan peminat teras kayu, batu dan berbagai lagi. Pengasas juga selalu keluar bandar bagi mendapatkan Ilmu Perkayuan dan bahan-bahan baru untuk dibuat rujukkan dalam Paparan Blog.

Para Peminat yang menempah melalui Email diharap menghubungi Pengasas melalui Talian yang tertera bagi membuat tempahan dan juga untuk mendapatkan Info-Info mengenainya. Ini bagi mengelakkan Kelewatan untuk Reply Feedback untuk Info serta barangan yang bakal ditempah kepada para peminat semua melalui Email.

InsyaAllah, Pengasas akan cuba memaparkan Maklumat terbaru didalam Blog untuk Tatapan Para Peminat jika berkesempatan...Selebihnya..Pengasas Hanya Berusaha, Allah jualah yang mengizinkan hambaNya yang tiada daya upaya selain dariNya..Subhanallah..walhamdulillah..Wala'illa'haillallah Huallah Hu Akhbar..InsyaAllah

Wassalam..dari Pengasas Blog Rahsia Alam