DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Monday, January 10, 2011

Cincin Pakaian Pendekar Gempur...namernya aku bantai ajer..

Nak memprosesnya...mak aiii..melecur jejari..tetapi kalau dah diambil tempahannya..itu dah dikira amanah orang untuk kita jalankan..sesungguhnya, Amanah itu adalah satu kewajipan bagi yang memikulnya, dan laksanakanlah Amanah tersebut tidak dikira bagaimana ianya dijalankan..dengan rasa Ikhlas dan Redha.


Titipan Permata ini adalah dari Leburan cecair Timah Hitam Syiling Lama, Batu Besi Petir, Batu Kersani, Batu Buntat Bumi, Tembaga Gong Pecah, Tembaga Tongkat Lama, Batu Badar, Hematite dan Tahi Besi...Bahagian Bawah Permata dibuat tembus agar ianya bersentuhan dengan Kulit, jika tak bersentuh pun tiada masaalahnya.


Kelongsong dari Spesis Teras Akar Gemunggal dibuat sebagai tempat isian bahan-bahan yang disebutkan dan leburan cecair Timah Hitam dituangkan kedalamnya. Titipan sebegini boleh ditempah jika berminat..tetapi, prosesnya mengambil masa sedikit kerana pembuatan yang remeh...Hubungi Pengasas untuk Tempahan jika Berminat.