DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Wednesday, January 26, 2011

Bukhur yang Berkualiti..(A Gred)

Serbuk Bukhur yang berkualiti, digunakan sebagai terapi dalam perubatan dan juga sebagai pewangi didalam rumah. Caranya adalah dengan membakarnya didalam bekas Dupa atau dengan menggunakan pembakar Elektrik. Aromanya yang dapat menghilangkan Kesan Stress dan tekanan mental. Ianya sesuai bagi orang-orang yang bekerja dalam keadaan tekanan yang tinggi.

Jenis Bukhur yang berjenama FANTASIA, aroma bauan lembut dan manis. Warna yang agak kehitaman sedikit.


Bukhur yang berjenama Karisma pula memiliki Aroma Ceria dan menenangkan pemikiran. Kedua-dua jenis Bukhur ini terdapat dalam bungkusan 1/2 kilo dan juga Sekilogram..Sila hubungi Pengasas jika berminat, InsyaAllah..Bauan Bukhur juga digunakan sebagai mengikut Sunnah..InsyaAllah, Berkat.....