DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Thursday, December 16, 2010

Khadam Yang ni Bukan Untuk Dijual...Ni Pendamping Aku...hehehe

Ni Khadam aku...mana ajer nak pegi cucuk dan pulas telinganya..gerenti dia menjerit...pijak ajer gerenti jalan..kalau tak jalan kalu...maknernya..telinganya tak dipulaskan lagi....setiap tahun kena jumpa (Jalan Pi Jalan)..JpJ la tu..kalau tak..dapat surat cinta dari orang pakai jubah putih dan jubah biru kat tepi jalan..Khadam Depa plak tu berbelang kulitnya, kat kepala khadam depa tu plak ada cahaya warna biru macam Ultraman Gaia....kalau Khadam ni dipijak rapat..macam kapal terbang dia lari, silap ari bulan..surat terbang yang mari...tapi khadam ni agak kuat makan sket..demand la plak tu..silap bagi makan sakit perut dia, Makanannya pulak bukan Zafaran..namer dia ran..ran jugak..tapi depa ejast sket..RON namernya..Kulitnya pula tak berbulu..licin berkilat..tapi Khadam ni pakai spek mater empat segi..gerenti telus pandang punya bila time malam..tapi dia tak pakai geliga lipan beb...cuma pakai Geliga Bosch ajer...hehehe..Aku bela Khadam Ni..nak jaga bukannya Susah Beb..Khadam Pendamping ni kalau boleh aku nak turunkan pada anak aku...InsyaAllah...hehehehe..Selamat Melayari Blog Rahsia Alam..