DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Friday, December 17, 2010

Permata Nurbisa Pembinasa...

Ternampak Cahaya bila terkena ke muka..bisanya menyerap keseluruhannya dan menghampakan simangsa bila beradu tenaga...tu sebab namer nya Nurbisa..nampak cahaya dulu bila kena..sedaq-sedaq dah merah muka binasa..mana taknya..kalau sajer-sajer tak jadi bila kena..tetapi bila kesungguhan hati yang membara kerana amarah belaka..tak ke bahana jadinya..

Permata pembisa ini dititipkan dari jenis kelongsong Bertam dan isiannya adalah dari jenis-jenis pembisa Nibung Tunggal dari jenis Ibol sehinggalah ke Teras Kilo..masaalahnya bila nak membuatnya la pula..jenuh juga kerana habuk teras ini boleh menjadi racun bila masuk kebadan kita jika dah banyak sangat tersedut...malahan jika serpihan kayu nibung jika termasuk kejari..jawabnya, biso jang...macam sembilu beb...