DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Tuesday, December 21, 2010

Penyek Poket Aku Beli Teras Ni...Untreated Agarwood..Teras Gaharu

Disisip pada bahagian luaran sahaja dimana terasnya ada didalam. Berat Teras ini adalah 900 gram..lagi 100 gram ajer nak sekilo..Bukan Teras Kilo bro..

Baunya jika dibakar..mak aiii...nilainya sekilo pada pasaran nilai kawan-kawan..RM7k sekilo...tu yang masak poket aku tu..mana nak dapat ni..kalau pasaran Gelap pun tak dapat..kalau nilai pasaran terang pulak..aku rasa dalam Rm 15k paling cekai pun..


Ni aku buat koleksi ajer..orang dok cerita gaharu macam tu-macam ni..la ni cerita tak mau...janji aku ada seketui..nak buat tagan...hehehe..Yang ni ORIGINAL..bukan yang treated..bukan main jenuh aku nak bodek orang asli suh juai kat aku...Alhamdulillah...selepas aku tergolek-golek nangis atas tanah..baru dia bagi kat aku...