DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Saturday, October 2, 2010

Fosil Geraham Gajah Putih Mati Beragan

Nak kata Gajah Putih..mmmm...Aku tak tahulah..kalau nak kata aku tahu..dengan aku-aku sekali dah jadi fosil dah..cuma kata hamba Allah yang menjualnya pada aku yang mengatakan ianya adalah Fosil Geraham Gajah Putih mati tergolek pakai kasut terompah..(Mati Beragan la tu)...yang peliknya..ada juga orang yang terer sket dalam bab khadam-khadam ni mengatakan ianya adalah dari spesis gajah putih..aku pun pening gak ni...bila bawa jumpa orang yang lama yang dalam arena fosil dan tulang mayat pun mengatakan perihal yang serupa..so aku pun bantai ajer la..mula-mula aku nak namerkannya gigi geraham king kong...maklumlah, mana pernah aku bukak masuk dalam mulut gajah nak check gigi dia rupa macam maner, kang kut dia ngap aku..mati kena makan ngan gajah la plak???..hehehe

Geraham ni dikatakan memiliki Fadilat peluntur Sihir..(Kata orang-orang mistik la)..ada juga yang mengatakannya memiliki fadilat pengasihan..tah laaa..ikut suka la..aku buat permata cincin tau la..kalau nak boleh la tempah..