DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Sunday, September 5, 2010

Pati Ibu Cenuai...

Pati Ibu cenuai yang telah ditapakan melebihi 40 hari ini siap untuk diguna pakai..bau yang lembut dan manis menyenangkan hati apabila terbaukannya..

Gabungan 9 jenis Pati wangian tanpa Alkohol dan ianya boleh dibawa beribadat..tiada pantang larangan..cuma buat apa yang diperintah dan tinggalkan apa yang dilarang..itu ajer pantangnya..kalau dok buat mende tak tentu hala..jawab sendiri la..


Gabungan akar kayu cenuai yang melebihi dari 15 jenis ini juga dipetik dengan tangan serta diambil oleh orang-orang yang diizinkan oleh Allah...tanpa IzinNya jua, maka tiadalah bahan cenuai ini didepan mata..Alhamdulillah..Tidak seperti Minyak Cenuai yang lain dimana ada segelintirnya menggunakan Darah si Pemakai untuk keampuhannya..pada pendapat saya..kenapa perlukan darah dicampurkan sekali..hukumnya dah jatuh macam mana pula??cukuplah sekadar apa yang telah Allah kurniakan dalam bentuk sedemikian rupa..apa salahnya jika menggunakan dalam bentuk yang asli, tiada rasa was-was...malahan si pemakai akan lebih merasa tenang dan senang bila mengetahui bahawa gabungannya tiada berunsur selain dari unsur tumbuhan..Wallahu..Bauannya pula menembusi dan menjalar satu badan walaupun dengan hanya secalit palitan pada sipemakainya...tak caya mai la cuba...