DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Monday, August 23, 2010

Tasbih 33 Larak Salah Buatan Tangan..Tempahan Member..

Tasbih ni tempahan sahabat..katanya nak 33 butir...

Larak Salah bila dibuat Tasbih jika belum digunakan lagi memang la cam ni..tetapi jika telah digunakan, butirnya akan menjadi licin dan berkilat...malahan, tenaga pemancar darinya juga akan lebih terasa..


Bahagian Pembahaginya adalah dari Jenis Larak Merah..Bahagian Kepalanya pula dari Teras Larak Hitam....Tasbih dari Blog Rahsia Alam tidak lah menyamai dengan Tasbih kayu dari Blog-Blog yang lain dek kerana tasbih dari Blog Rahsia Alam dititipkan oleh sentuhan sepasang tangan pengasasnya sendiri..memang la unik dari segi pembuatan..tetapi bila nak membuatnya...fikir sendiri la..jenuh nak buat bro..tetapi, bila dikenangkan bab BerZikir kepada Allah...maka mudah ajer jadinya..Alhamdulillah..