DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Sunday, August 8, 2010

Buntat Kelapa Ta..Ya..Pa..Wau..Tipah Tertipu...

Inilah yang selalu diwarwarkan sebagai Buntat Kelapa Asli sedangkan ianya adalah Buatan Manusia kerana ketamakkan...

Yang membelinya pula ketamakkan juga, kerana murah beb...dan percaya bulat-bulat apa yang dikatakan..sedangkan sudah terpapar akan kerupaannya yang langsungggg tidak kelihatan Asli..


Dalam paparan saya mengenai Buntat Kelapa Asli pada posting sebelum ini telah menunjukkan ciri-ciri yang sebenarnya..tetapi apa nak buat, ada juga segelintir manusia yang membelinya serta melabelkan ianya asli....mana ada yang asli harganya 200-300 ajer...kurang-kurang pun 4 angka bro..tak caya tanya acongggg....betul tak yeop...hehehe...apa nak buat..kalau dah terbeli tu..buat ladung pemberat pada kail pancing ok gak...ada juga paedahnya...