DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Saturday, July 3, 2010

Buah Delima dan Kayu Teras Delima,,

Ini adalah Buah Delima yang dipetik dengan tangan serta tidak jejak ke Tanah...mengikut Petua Orang lama-lama..Ada cara bagaimana untuk mendapatkan Batu Delima Buah dari Dalamnya tanpa melalui Ritual-ritual yang tertentu...Saya hanya cuba untuk membuktikan adakah Benar Petua Tersebut..???Kalau ada, dah kira Rezeki la tu..Kalau tak ada pun, dikira rezeki juga..sekurang-kurangnya, kita mencuba sesuatu yang diperkatakan orang dulu-dulu..apakah ada kebenarannya??..Wallahu..Kalau Tiada Usaha, Maka Tiadalah Perubahan bagi dirinya..tidak dikira sama ada Rezeki mau pun Ilmu...Hanya Yang berusaha dengan Titik Peluh serta Kesungguhan Hati yang Cekal, Maka Allah jualah Pembantu bagi diri mereka yang rajin berusaha. Bersama-samalah kita berusaha untuk Kejayaan bagi diri kita juga, tidak dikira dalam apa jua bentuk usahanya..InsyaAllah, beroleh Rahmat dan Berkah jualah bagi dirinya..yang baik maupun yang buruk..