DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Thursday, May 27, 2010

Permata Delima Mistik

Permata ini didapati dari Dalam Buah Delima..agak Pelik kerana kebiasaannya Batu Buah Delima agak Kecil...tetapi inilah kenyataannya, batu Buah Delima ini diperolehi dalam Bentuk Seketul Batu yang besar pada asalnya..ianya telah dipotong dan dibahagikan kepada Tiga Bentuk..

Batu Delima ini diperolehi secara Mistik oleh salah seorang Guru kepada Pengasas dalam arena teras perkayuan, batu ini telah lama disimpan oleh beliau dan pada kali ini beliau telah mengamanahkan kepada pengasas untuk dipindah milik..


Saya bertanya kepada beliau kenapa ianya perlu dipindah milik..katanya..alamat dah sampai untuk ianya berpindah tuan...saya bertanya lagi kepadanya..mana lagi dua butir sebelum ini..katanya, ianya telah dipindah milik kepada guru pondok..yang dipaparkan adalah yang terakhir....Siapa Cepat dia dapat...


Sila Hubungi Pengasas untuk mengetahui Maharnya..