DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Sunday, February 7, 2010

Sebahagian Jenis Minyak Pati Attar yang Digunakan

AL-HARAMAIN...itulah jenis jenama Attar yang terkenal digunakan untuk membuat ramuan minyak pengasih/pelaris/pemanis dan sebagai wangian untuk beribadat..tidak kurang juga sebagai pemakaian seharian..Pati Attar ini digabungkan dengan Jenis Pati Kasturi Putih/Kasturi Kuning dan beberapa Jenis PATI Attar yang Lain untuk dijadikan Minyak Pengasih yang digabungkan dengan Akar Cenuai dari Pelbagai Jenis dari Cenuai Pangir Hinggalah Cenuai Raja, Akar Cintamani Darat, Buluh Perindu dan Bulu Perindu..Cuba dulu baru tahu..Pati Minyak Pengasih ini juga tidak Bercampur dengan Unsur Binatang..

Pati Attar dari Jenis Sultana, memiliki Aroma bauan yang amat menyenangkan..tidak seperti attar yang kebiasaan memiliki bau yang amat menyucuk..Pati Attar jenis Sultanah memiliki bauan yang manis...