DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Monday, November 9, 2009

Geliga Lipan (Telah Ditebus)

Salah satu dari Geliga Lipan ini telah ditebus oleh (Saudara Jimy dari Wangsa Maju)..Terima Kasih kerana mempercayai Kewibawaan Pengasas yang memaharkan Geliga-Geliga Asli. Terima kasih juga kepada orang-orang yang dipercayai yang telah Mengesahkan Ketulinannya sewaktu Urusan dijalankan..Alhamdulillah...Mudahan Allah memperkenankan Hajat saudara yang menebusnya untuk Tujuan Perubatan...InsyaAllah...Diharap saudara Jimy meletakkan sepenuh Harapan hanya Kepada Allah untuk Tujuan Tersebut...Terima Kasih juga Kerana Mahar yang ditawarkan agak berlebih-lebih pula....Alhamdulillah...

InsyaAllah, Pengasas akan cuba mendapatkan lagi Geliga-Geliga Asli yang ditempah oleh para peminat..(Buat Masa ini Pengasas Hanya Tinggal Sebutir sahaja, Pengasas akan menghubungi penebus yang telah sedia menempah secara terus. (InsyaAllah, Jika ada Rezki Allah) Geliga Lipan yang muda/separa muda telah Habis Ditebus..Syukur Alhamdulillah..Mudahan Allah memperkenankan Khasiat Geliga yang ditebus untuk Tujuan Perubatan...InsyaAllah..