DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Wednesday, September 23, 2009

TEMPAHAN TERBUKA BUAT PARA PEMINAT LARAK SALAH BERPASAK

SELAMAT BERHARI RAYA BUAT PARA PEMINAT SEMUA. PENGASAS SEDANG MEMBUAT BEBERAPA TEMPAHAN LAGI BUAT PARA PEMINAT LEBIH-LEBIH LAGI TEMPAHAN PASAKKAN ISTIMEWA DARI KAYU LARAK SALAH YANG SEMEMANGNYA MENJADI KAYU TEMPAHAN YANG PALING BANYAK. ALHAMDULILLAH...KEBANYAKKAN PEMINAT YANG TELAH MENEBUS KAYU LARAK SALAH BERPASAK DENGAN TIMAH HITAM MENYATAKAN AKAN KEBERKESANAN AKAN KHASIATNYA. SUBHANALLAH..PENGASAS BERHARAP AGAR YANG MENEBUSNYA TIDAK MENYALAH GUNAKAN AKAN KAYU DARI JENIS INI. WALAUPUN IA MAMPU DISALAHGUNAKAN (HANYA IZIN ALLAH)..

BUAT PARA PEMINAT, PENGASAS SEDANG MEMBUAT BEBERAPA TEMPAHAN DAN BUAT PARA PEMINAT YANG INGIN MENEMPAH...BOLEHLAH MENEMPAH SEKALI, SEBAB SENANG PENGASAS NAK BUAT SEKALIGUS...INSYAALLAH...