DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Tuesday, September 8, 2009

LARAK SALAH EDISI TERHAD

Ini adalah Gabungan Larak Salah Jantan dan Betina Serta Berpasak dengan Timah Hitam. Bungkusan Berwarna Merah adalah gabungan Berkembar, manakala Bungkusan Hitam adalah Gabungan 4 Jenis Larak Salah Jantan dan Betina serta Berpasak Timah Hitam dan Serbuk Kayu Teras Gemunggal/Kelor Gred "A".
Bungkusan Kain Hitam Larak Salah ini adalah Lapisan Luar dimana ia adalah dibungkus dengan Kain Kuning pada lapisan Pertama, Kain Merah Lapisan Kedua dan Lapisan Kain Hitam adalah Lapisan Penutup..InsyaAllah, ia memiliki Khasiat yang Berlapis juga dimana Empat Jenis Kayu Larak Jantan dan Betina yang memiliki Tabie yang Salah lalu dikenali dengan nama LARAK SALAH Asli (Telah dipaparkan melalui Paparan Sebelum ini) Larak Salah Bungkusan Berlapis Tiga ini hanya Terhad kerana ianya amat Sulit untuk dibuat....Mempunyai Aura Rasa apabila Menggengamnya..InsyaAllah....