DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Thursday, September 3, 2009

CIRI-CIRI LARAK SALAH ASLI

Ramai yang bertanyakan akan keaslian Larak Salah dari Dalam Blog Rahsia Alam, Telah Saya katakan saya tidak mahu berkata apa-apa tentangnya..cuma Lihat lah sendiri. dan (TELAH SAYA BERI AMARAN TENTANG PEMAKAIAN,-JANGAN SESEKALI SAJER NAK TEST N TRY...NANTI MAKAN DIRI)..Buat masa ni Alhamdulillah, Penebus Larak Salah dari Dalam Blog ini telah Melalui berbagai Pengalaman dengan kayu jenis ini dan mereka berkongsi bersama Pengasas BLoG Rahsia Alam...dan Pengasas Hanya Tersenyum dan Berkata...Lihat dan Rasailah Kebesaran dan mensyukuri akan nik'mat dari Allah, Segalanya adalah dari Allah, bukannya dari saya ataupun Kayu tu...(BUAT PENEBUS KAYU TERAS DARI BLOG INI, SAYA SARANKAN AGAR BERBANYAK BERSELAWAT DAN INGAT PADA ALLAH DAN BERSERAH PADANYA...JANGAN BERSERAH PADA KAYU DAN BATU MAUPUN BESI..PEMAKAIAN ADALAH SEBAGAI PENYEBAB ATAU ASBAB KEJADIAN DIMANA SEGALA KEIZINAN ADALAH DARI ALLAH..)
Akar Kelangit
Daun Terbalik
Melilit Kekiri

Bersimpul Kekiri

Akar Bersilang dan menyulur ke langit