DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG....

BLOG INI DIDIRIKAN PADA DASARNYA SEKADAR UNTUK MEMENUHI MASA LAPANG DAN JUGA BERKONGSI MINAT SERTA MAKLUMAT TENTANG KAYU-KAYU TERAS YANG BERKHASIAT DAN RAHSIA MENGENAINYA....

SELAMAT MELAYARI BLOG RAHSIA ALAM

Assalamu'alaikum...

Pendahuluan kata dan tata-cara:

Segala Info Maklumat yang dipaparkan adalah berdasarkan Petua, Pengalaman, Pengetahuan, Pemahaman dan Pengamalan yang diperturunkan melalui orang-orang yang terdahulu serta terbilang dalam tata-cara penggunaan medium Teras Kayu, Batu dan berbagai lagi mengikut nama panggilan pada ketikanya. Barangan yang dipaparkan pula, asal dan asasnya adalah dari dunia yang Nyata. Apa sahaja perkara yang bersangkutan dengan pemahaman dunia Jinn, Alam Ghaib, pantang-larang yang bukan dari Syariat Islam dan perkara-perkara yang tidak dapat diterima oleh hukum akal serta hati naluri dan juga tidak berada didalam Rangkuman Pautan Al-Quran dan Sunnah adalah ditolak sebulat-bulatnya.

Urusan Pertanyaan, Tempahan dan Pembelian

Segala Urusan Tempahan serta Pembelian boleh dibuat melalui:
Talian Hubungan terus/ SMS/Whatsapp
: Waliqudus :6019-3387074

Email
:waliqudus@yahoo.com
:waliqudus@gmail.com
Urusan Penghantaran : EMS POSLAJU (Pos Malaysia)
: Domestik dan Internasional

(Tempahan Hanya akan Diproses setelah Pembayaran dibuat oleh Pembelinya serta dimaklumkan melalui talian yang tertera)

Barangan yang telah dibeli jika terdapat kerosakkan dan tidak menepati Spesifikasi Tempahan, ianya akan diganti sepenuhnya dengan Percuma... melainkan kerosakkan yang disengajakan tidak akan dilayan sepenuhnya oleh Pengasas Blog.

Wednesday, September 16, 2009

Cincin Perak Bertatah Permata Raja Kayu Putih Berpasak Geliga Lipan Siap (Tempahan Sahabat)

Cincin ini sekali kilas macam tiada apa-apa yang istimewa...TETAPI....JENG....JENG....JENG...Kat Dalam dia ada Geliga Lipan BEB......Subhanallah....Hanya Allah Lah yang Berkuasa mengurniakan akan Khasiat Cincin ini pada Si Pemakai dan Pemiliknya..InsyaAllah..


Bahagian Permukaan Bawah Permata ini telah di-TAGAN dengan sepotong Kayu bersama-sama dengan Kulitnya..dari jenis Raja Kayu Putih Juga, untuk membuat Pemakai merasa Raja Kayu Putih ini Bersentuhan melekat pada Kulit Jari Tangan...Pengasas dah Try Rasa..tapi tak mau cerita lahhhh....Mau kalu tempah la...InsyaAllah....Kalau dah Rezeki tuan-tuan.....mana la Tau?????